torek, 27. marec 2007

kaj bo kšefta







.. z vsemi temi dojenčki, ki kar izza vsazga vogla kukajo in skačejo iz mamic.






1. NUMBER ONE



Nataša je danes rodila eno Lano. Pa ne kr eno, to bo vnukinja od dveh sumljivo znanih kamniških gemblerjev, nečakinja od enga mateja(def. a MATEJ(noun) = someone or something extremely handsome, strong. who never cries. almost saint. doesn't wear perfume. mostly male eg: At least once in my life I would like to go out with a matej.), hči od enga nadebudneha geologa in suckerja na vse kar se sveti v katalogih. Pa seveda hči od ene hude blondine, o kateri se govori, da je v rani mladosti (v želji postati a matej) obiskovala duhovne vaje pri nuni mariji v Mekinjah. se pravi, da se splača to dete spremljat. množica vzgojiteljev ni nič kej predvidljiva in lah se zgodi, da bo mala znala razmišljat. to pa ni tok zaželjeno zdej, ne.






2. NUMBER TWO



Ta dojencelj mi od vseh najmanj pomeni, ampak ga moram omenit. Je Jan in sin od enih znancev od enga a mateja. mene je kar šokiral odnos mame in fotra do tamalga. ta je na poti v vsaj pet odvisnosti. rodil se je januarja. do zdej ga je mat napitala že do 8kg. to je kar groteskno videt. ta mal dobesedno skos na joški visi, pa če hoče al pa ne. v obraz je zaripel, da je kaj, men se je zdel, da že kr mal škilast gleda od vsega tistga futrajna. pogled ma zadet, mleko mu zaliva šarenice. mama pravi, da je lačen. da drugač joka. pajade. ga je mela ena gospa deset minut v rokah, pa je sam bl predel kot ne. to je bil menda rekord, tok dolg še ni bil brez joške. in smo rekl, vidiš, sej sploh ne joka, čist priden je pr njej. mama pa: "Ja, frustrirajoče." Nejprej sem mislila, da narobe slišim, pa nisem. Una bejba ma cilj: tamalga bolestno navezat na sebe, ga met na joški do 40.leta. Pa nej ga ma, sam da bo zdrćou tok dolg. Neki je pa zagotovo; jokal ne bo dost. Sickly.






3. NUMBER THREE



JONZL. To je pa en tok fuldbestnorosimplastičen otrok, da bl ne more bit. Ma plave oke, star je bliz 4mesece, ma okol 6,5kg se mi zdi, zna se na glas smejat, jebico pokazat, pa prov po moško prdnt sred najbolj uglajene družbe. Starša sta dokaj normalna, če vzamemo v zakup, da ma mama en rjavobeige madež na kolenu (ki se tud na fotkah vid:).), fotr je pa kajakaš. Za zdej mali še ne kaže neke kajakaške navdušenosti, jo bo pa moral čimprej, mam občutek. drgač bo fotr pa še par njegovih kolegov, ki mu že grejejo stol pr svojih čolnarskih debatah, začel z drastičnimi psihološkimi prijemi. mamica ga ma rada zelo, ampak ni ji do tega, da bi zavoljo njega odpirala mlekarno. zlo fest družinca.






u glavnem en kup enga življenja se poraja po sloveniji, to bo kšefta za krvi in mesa željne učitelje.









2 komentarja:

ziget pravi ...

OOOOooooOOOOooO ;) Tole od Jonzlna s pa tko lepo napisala, da se je njegovemu fotru kar cmok v grlu storil.. No ja - imam eno pripombo. Kajakaška nagnjenja Jon zna dobro pokazat. Morala bi ga videti ko zagleda Wernerja(definicijo za neznalce ti bom pršparal kot temo za naslednji blog). Pa kartvile po stajci zna tud že dobr obračat. No ja kontriči ga še mal bašejo, ampak se ne da - vsak dan bolš. Glede na to, da boš tud ti menda letos štartala se bo morala kr potrudt da ga boš dohitela. Fajn mej pa sprehod se še ene dvakrat gor pa dol po gori za jonkota pa naju z mami. (Samo pazi, da se ne spremeni v vulkan :D)

striti pravi ...

o, father of Jon,
ja sej, v bistvu me je kalcit v prestolnico deportiral, da mu nebi gore in s tem vsega biznisa raz... ker nimajo tolk bagerjev, da bi ves tist material ob izbruhu na hitr pospravl.
no, do naslednjič hočm vidt popoln kartvil pa lup pa vse od unih fensi izrazov:)