petek, 2. november 2007

poročilo delovne skupine WG2

danes je bil na sporedu film "children with no hobby besides survival" ali "selfgrown".
v njem igra majda potokarjeva kot mati otrok brez hobijev in krožkov.

kot vemo, je ekipa strokovnjakov tesno vezana na ambiciozni mednarodni projekt (zakaj mednarodni - eden od stritijev je napol iz savinjske doline, kar je po tanovem čisto druga pokrajina in dežela ali ausland). tudi praznike so prešpricali in vse moči usmerili v izvajanje projekta nutela.

zatorej so izkoristili to briljantno potezo načrtovalcev programske sheme na RTV SLO ter si po službeni dolžnosti ogledali to stvaritev.
plan dela je bil tak:
  • najprej pol urice brez nutele
  • potem pa so si prinesli nutelo in žlico. in malce zajemali med filmom.
zaključek:
film je bil bolj žmohten potem, ko smo mu dodali še komponento nutele.

predlog spremne študije:
pri aktivnosti je 73 % strokovnjakov potožilo o nelagodju in moralnih dilemah, ki jih je povzročila naslednja situacija:
  • oni v semi-horizontalnem položaju in z neusahljivim virom cukra v žilo, udobno zleknjeni po površini jogija gledajo prizor, ko sedem ljudi brez moči poriva voz po hribu na vzgor (normalno).
  • te dileme so fascinantne in pričajo o izredni kvaliteti filma. oziroma njegovega vpliva. na publiko. in za povrh vsega še STROKOVNO publiko.

prilagamo nekaj prizorov iz filma.

glasba je bila vseskozi taka, kot da bo zdajzdaj kdo umrl ali skočil iz omare in vse poklal. pa tudi če so jedli polento s kislim mlekom iz pwanin.

"meta-a"

..."kar je moje, temu se ne bom odpovedala"

"ožbej naj bo."
"... ne ne, ne bo nosil karničnikovega imena. gaber bo."

ps: delo je izvrševala WG2

Ni komentarjev: