petek, 8. avgust 2008

a maš slučajno kej časa


kvajekvaje.

nemaramsvojeslužbenemaramsvojeslužbe....

to ugotavljamo pri naši hiši že nekaj časa. najprej sm bila vesela, da jo imam, potem mi je bilo vseeno, če jo imam, zdaj si želim, da je ne bi imela.

vem, da marsikdo to pozna:
vsaka nedelja postane jebena že tam okoli4-ih, ko veš, da moraš naslednji dan na šiht.
pri tem te dodatno žre dejstvo, da imaš v glavi točno pošlihtano, kaj želiš delati in veš, da bi to bila sposobna delati tudi 14 ur na dan.
in nimaš jajc, da bi pognala vse jebene logotipe in kataloge in opise dejavnosti v k..., zraven pa mastno pljunila na vse pike,vejice; podpičja, slešnazaj/slešnaprej in vsa jajca, ki jih nudi kobis in zažgala petstomaljonov kartončkov, ki morajo biti tako sledljivi, kot bi bili labodje meso sredi epidemije ptičje gripe. na tem mestu se opravičujem vsem srčnim bibliotekarjem.


danes je petek, zunaj pada toča. tolče po avtotih, ki pojejo svoje alarmne pesmice. poslušam dvigalo. čakam, da grem. imam lepo oprane oblekce, ki dišijo po zvončkih.
v ponedeljek mi ni treba na šiht. kar me pri tem najizrzovitejšenejše veseli, je to, da bom v nedeljo ob štirih lahko pogledala na uro in rekla:
"ma boli me kurac" in se vrgla v morje/jezero/travo na vrtu/posteljo pod mano. sej je vseen.

problem bo nastal v torek ob 4-ih, ko tega ne bom mogla rečt.

8 komentarjev:

Tody pravi ...

Ja pa zamenaj službo ane?

Sej ni tako težko ;)

striti pravi ...

pustmejamrat.

Anonimni pravi ...

se strinjam s todyjem; tudi pri meni je postalo podobno (sicer imam sluzbo rada, ampak problemi so drugje) in ze veselo pregledujem ponudbe na zavodu... najboljs je pa sp (ipd) zalaufat, da se lahko vrzes v "morje/jezero/travo na vrtu/posteljo..." kadar tebi zapase ;) ni tezko, samo voljo potrebujes in zdravje :)

Anonimni pravi ...

Ma ja tako pač .... Res strašno.

Anonimni pravi ...

kva je pa narobe z našim vejcam?!!!

Pegaz pravi ...

Sudžestid ektiviti for mandej for piem: kam tu dablin.
Kiša pada trava raste evribadi hepi.
Clo spat se da popoudne. Tko evo frsthend riport.
Uživej v travi/morju/kamorkoli se že vržeš! :)

Anonimni pravi ...

Jamranje pase in se clouk mal zlufta. Ampak problema pa ne odpravi. Jamr pa jamr pa leta tecejo in potem si star in pregoren in se ti zares nic drugega vec ne da kot da bi bil malo bolan. Imas sam en lajf, pejt pa ga uzivaj. Pa tud ce gres v Dharmsalo Tibetancke anglescino ucit.

Ne daj se Striti.

Anonimni pravi ...

sam res, če se fukneš v morje, se posledično tud v travo.(v kopru naprimer:)