torek, 16. november 2010

japajade

če se prav spomnim, je bila še pred čisto malo časa v sobotni prilogi zelo živa debata o tem, ali TEŠ 6 ja ali TEŠ 6 ne. tako ja kot ne so imeli vnete in zagrete zagovornike.
tako da se je dalo iz tega razumet, da je gradnja TEŠ 6 še v fazi, ko ni jasno, ali bo ali ne bo. in razgreta debata je kazala na participatorno demokracijo. ja, genau.

po kuloarjih in izven se je naturalmente šušljalo, da dileme ni, da je vse že podpisano in da se že gradi. so se uredniki, stroka in politika zavestno delali malo neumne in razpravljali o nečem, kar sploh ni bilo up for debate, ferdamtdohmal?
ker zdej so uprizorili en briljanten attention twister. ki ga vsak dripec skuži. burka z odstavljanjem tega šefa in nastavljanjem onega je povzročla, da se zdaj sleherniki samo še sprašujemo, ali je na vrhu TEŠ 6 bolj kul met rotnikovo ali totovo faco ...

noben se več ne vpraša, ali je ta kosmati TEŠ 6 okoljsko in finančno upravičen in trajnosten. trajnosten je ena od besed, od katere bomo kmalu dobivali drisko. in kar naenkrat TEŠ 6 ni več pred hamletovskim vprašanjem.

čemu potem večmesečno mrcvarjenje? a? a?

merdemierdapaskascheisseshitbags!
/my christmas greeting to them/

2 komentarja:

widra wanda pravi ...

trajnostno bi ti svetovala, da trajnosto premisliš o trajnostni zamenjavi kave za vročo čokolado ali kakav - ker pomirjata in blažita kravžljanje živčnih končičev zaradi trajnostnih rešitev našega gospodarstva, in to (pazi!) trajnostno

striti pravi ...

tenks. se opravičujem za zamik pri odgovoru na komentar. sem častila stranišča - danes je svetovni dan stranišč in se ozaveščam o njihovem pomenu. seveda je to trajnostna zaveza.