petek, 22. junij 2007

adventure race velenje


tale post je namenjen eni fajn punci iz ljubljane. Mateji.

toda ljubljana jo le redkokdaj vidi. zmeri je nekje v hribih, na kolesu, na morju, že kje...


mnogi bi jo uvrstili med zmešane, utrgane, ubrisane babe ... no, sej mal pa je taka.


v glavnem, ona se bo v družbi še treh mladcev jutri (in pol še dva dni nonstop) udeležila adventure race-a v Velenju. to je ena taka tekma, ki traja tri dni. tri dni brez pavze.

pa, ovaj onaj, lahko bi se reklo, da je kar na hard. enkrat sem bla tam in ni lahko...

po neprespani noči in hoji po 30 stopinjah celzija, ko majo že vsi člani sončarico:), je treba sred noči zbasat vase en kup makaronov in gelov in tega sranja, si oblečt kolesarske hlaćice, v ruzak nabasat vso plezalsko opremo... na gwavo nataknit čelko, na rit mačje oko in hajdi na kolo... u hrib navkreber naturlih.


tisto plezalno opremo rabiš potlej zato, da pokažeš, da se znaš abzajlat (spuščat po vrvi) in žemart (dvigat po vrvi). in to je za psiho ena žigažaga, ker moraš cirka štir kile za brez veze okol prevažat, medtem ko še zase ne veš, će ne bi zavil raje v kako umobolnico al pa vsaj na bioaromaterapijo...


potem je tu ša jamarstvo, plavanje, rolanje, veslanje, svašta, ni da ni. samo spanja ni. mi smo spal takrat vsega skup bore malo. mateja je res dobra v tem, že prava profesionalka.


zato rabi čim več supporta. v živo si jo lahko ogledat od jutri naprej tukaj. lahko se ji tudi kaj napiše. naprimer: bejž dam za šporhet!!


ps: ona je v ekipi DURASPORT PUSTOLOVEC RAJD


GO GIRL!!!

2 komentarja:

lili pravi ...

babe zmesane!:)

:-) pravi ...

kapo dol!