petek, 31. avgust 2007

fantki in deklice

















tule so slike neveste in njenega darila. omenjena bo šele na koncu. prej napisano se ne nanaša nanjo. kvaliteta slik je slaba zaradi meglenega pogleda fotografinje :)



nekaj ljudi se bo ali se je poročilo. sploh je to zdaj v modi. pred poroko so...
...dekliščine, fantovščine.


včasih so ta dva dogodka ločili na vsaj 29 km, zdaj je vedno več parov, ki te zadeve prireja skupaj. sej pravim, razlika med spoloma bledi, hkrati pa se ustvarjajo hibridni spoli. kmalkmal ne bomo več vedl, ali ti je sin fant ali fanta ali kaj tretjega. ;)


FANTOVŠČINA
fantje fantovščino malo drugače zastavljajo kot punce puncovščino. kokr vem, je vse bolj ali manj bazirano na tekoči osnovi. in to dokler se da in na vso moč.
striptiz ni obvezen, je pa blazno popularen, ker se lahko potem o njem pogovarjajo in slinijo še petnajst let.
ob teh debatah jim zraste pivski trebuh in sploh ne vedo, zakaj.
digresija:
bom jest razložio: ko se pogovarjaš ob pivu na temo striptiz za mojega prijatelja jožeta, imaš pulz povišan. postaneš rdečičen v gwavo in še kam, vroče ti je, potiš se. hkrati pa porabiš nekaj energije, da se delaš povsem kul in neprizadetega pred ostalimi gojitelji bušijev.


te situacije ZARADI sproščenih HORMONOV SREČE zavirajo željo po še kakšnem drugem športu. ker to je to. in basta.

ta dan,
fantovščina, jim pobije veliko količino možganskih celic. to je razlog, da veliko žena govori, da se je mož hudo spremenil, odkar sta se poročila.
valda, da se je, stari.


DEKLIŠČINA:
v življenju sem bila na nekaj takih dogodkov. veliko se je sedelo, se nekaj pogovarjalo. pogovarjalo in spet pogovarjalo. do obisti.
in to striktno o možeh. bila sem bolj tiho, ker me to sploh ne privlači. tista vprašanja, kakšen je pa tvoj, pa moj je takpatak , pa midva midva vidva ...
porkamadona, midva ne obstaja. jaz in on obstaja.
jooooo, umirala od dolgčasa. tudi neke kvazi igrice postanejo dolgočasne po 30s. ker vse nekam primitivno hočejo vlečt asociacije s plodnostjo, žensko-mater in kuharico. faknšit pa taka perspektiva. se mi zdi, da babe res zlezejo v tisto vlogo, ki jim jo predpiše družba. družina. družbina.
sem z vasi in taka je ŠE vedno slika tam gori na gori. prisežem. determiniranost do amena.


seveda so izjeme


in ena takih se je zgodila letos junija.
iz mojih ust v božja ušesa: da bi ja bilo še več takšnih...

3 komentarji:

Anonimni pravi ...

me res zanima kako zgleda hibridd.
smo tud imel poleti eno favovšćino,se je ulegu že ob enajstih.je mama napačn čaj skuhala.

Anonimni pravi ...

Veš kaj, možganske celice goraldol, še zmer imam rajš pir in eno dobro rit, ki mi miga pred nosom kot pa pogovore o plodnosti. ;)

striti pravi ...

@esmo: mama nima kej na fantovščini delat...;)

@sosed: mah, veš, da jest tud.kava pa loh zgubim? ;)