četrtek, 9. avgust 2007

poročila

sam tolk za napovednik:
moja oseba ni oseba, ki bi lahko počela maljon stvari hkrati...
tega zdaj še ni uspela dojeti. in kar kopiči. u božjo mater...
stvari so izpodrinile ljudi, tako da sem zdaj najnedružabnejše bitje daleč naokrog.

pa še novice od tu in tam:
moj kaktus je zdaj že 14 dni na oknu in kar lepo mu je v survival kampu, ker še ni nobenega pisma napisal, da ga zebe, da pogreša moje kletvice in tako.... sicer ga komi vidim, ker mam šipe rahlo umazane...

stena se hitro polni...
na njej je zdej že enih sto pildkov, na vsakem so jako važne stvari. lepo napisane, da se človeku orosijo oči... orosijo se mu tudi, če je strasten zagovornik pravic živali... bele stene so ponoči in po potrebi blazno pregleden kraj za masaker. krešbumBANG po komarcih.

imam novo nočno svetilko. prav huda je. z njeno pomočjo se lahko učim tudi ponoči.
brez nje ni šlo:) nanjo se nisem še nikoli kregala, mislim, da je to začetek nečesa čudovitega...
ni pa tako lepa, kot jo ima tale. of kors not.

HEW A NAJS IVNINK
in to so bile novice na tretjem programu radija spodnji gornji grad. sledi razburljiva reportaža z Bawančeve domačije, kjer jim je letos že tretjič uspelo pojesti govejo juho do kraja...

3 komentarji:

Pegaz pravi ...

Ja, ja, trdo delo končno obraja sadove. Za tisto lučko je bilo treba čez gore, doline, daljnja morja in speče princeske. Ampak se je splačalo. Za pribitek sem dobil tudi lično aranžirano vrečko kostanjev, portugalskih maronov, v zameno pa sem pustil lončenega konjička (vsi trije prijatelji so na sliki). Pa še eni drugi miceni princeski sem lahko prebral pravljico za lahko noč.
Missão realizada!

striti pravi ...

muito bem, deleitada...

sej veš, kaj pravjo:
Quem da recebe.

:-) pravi ...

ej, pazi, da stena ne nardi krešbumBANG od vseh pildkov... veš kakšna velika številka je kakih sto?! tkole poln je lohk nevarn!